Ömer Çam İlkokulu
AKPINAR MAH. CUMHURİYET MEY. NO 11 AKKUŞ / ORDU

VİZYON

Sürekli gelişim felsefemiz, hayatta başarılı olan öğrencilerimiz, nitelikli öğretmenlerimiz ve içimizdeki takım ruhu ile alanımızda en çok tercih edilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Bölgemizde Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, bilgi çağı ve bilgi toplumunun gerekleri olan yenilikleri takip ederek gençlerimizi, çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan bireyler olarak yetiştirilmesinde araç olan eğim ve öğretim sürecini düzenli, adil, kalıcı, gelişime açık bir biçimde uygulayarak, her yönden kurumun, etkinlik ve verimliliğinin en üst düzeye çıkartılmasını sağlamak.

Öğretim Şekli :normal öğretim

normal öğretim

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Ordu-Akpınar :145km(2 Saat), Ünye-Akpınar :56km (1 saat 10 dakika), Akkuş-Akpınar:30km (1 Saat) mesafesindedir.

Akpınar beldesinin merkezinde yer almaktadır.